Είστε ο επισκέπτης,

© Contact - Created by Revisios Char. - Larisa - Tel.: 2410 536473

Φιλοξενία

Ιστοσελίδας

Πολιτική απορρήτου

Home Παροχές Προϊόντα Εξοπλισμός Εστίασης Διαφημ. Δώρο Τυπώστε ΠΑΝΤΟΥ! Επικοινωνία e-Shop
website view counter
Οδικός Χάρτης Πόλης

Αλφαβητικός οδικός οδηγός
Λάρισας

Επιστροφή


 Πολλές φορές, ένα καλώδιο ρεύματος ή μία κολώνα, ένας θάμνος, ή ένα άλλο αντικείμενο, μπορεί να "χαλάσει" το αποτέλεσμα της φωτογραφίας. Η τεχνολογία, μας επιτρέπει να επέμβουμε σε τέτοιες περιπτώσεις και να διορθώσουμε τέτοιου είδους προβλήματα.

  Επίσης, όσο βελτιώνεται η τεχνολογία στην ψηφιακή φωτογραφία, τόσο βελτιώνεται και η λεπτομέρεια στη φωτογράφιση. Με αποτέλεσμα οι πόροι του δέρματος, για παράδειγμα, σε ένα πρόσωπο να τονίζονται περισσότερο και να μας χαλάσει το αισθητικό αποτέλεσμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις τουλάχιστον είναι επιτακτική η ανάγκη, να "ρετουσάρουμε" τη φωτογραφία.

   Οι φωτογραφίες με κακό φωτισμό, τα ξεθωριασμένα χρώματα, τα "ξεφωνταρίσματα", ακόμα και οι "φλου" φωτογραφίες, δεν είναι πρόβλημα για μάς..!

   Οι χρωματικές διορθώσεις, οι παρεμβάσεις στην εικόνα, οι τροποποιήσεις και γενικά πάσης φύσεως επεξεργασία, είναι για μας εργασίες ρουτίνας.

    Είμαστε ένα πλήρες Ατελιέ Γραφικών Τεχνών, με ισχυρούς Η/Υ και πολύ εξειδικευμένα προγράμματα, επεξεργάζεται το φωτογραφικό σας υλικό, πετυχαίνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Επεξεργασία εικόνας με Photoshop