Είστε ο επισκέπτης,

© Contact - Created by Revisios Char. - Larisa - Tel.: 2410 536473

Φιλοξενία

Ιστοσελίδας

Πολιτική απορρήτου

Home Παροχές Προϊόντα Εξοπλισμός Εστίασης Διαφημ. Δώρο Τυπώστε ΠΑΝΤΟΥ! Επικοινωνία e-Shop
website view counter
Οδικός Χάρτης Πόλης

Αλφαβητικός οδικός οδηγός
Λάρισας

Ξύλινο Εξώφυλλο καταλόγου Α4 Ξύλινο Εξώφυλλο καταλόγου Α4 Ξύλινο Εξώφυλλο καταλόγου Α4 Ξύλινο Δρύινο Ξύλινο Δρύινο Κόκκινο εξώφυλλο καταλόγου Α4

Ξύλινο με έγχρωμη εκτύπωση

Η διάστασή του είναι 21 X 29cm (Α4), με δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης.

Βιβλιοδεσία με κορδόνια, είναι χωρίς ράχη και το “δέσιμο” των εσωτερικών φύλλων γίνεται με κορδόνια. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει διαφορετικό “δέσιμο”.

Το Χρώμα του είναι ΦΥΣΙΚΟ και το ξύλο από ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ, ενώ το πάχος του ξύλου είναι 4 χιλιοστά. Το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Ξύλινο Εξώφυλλο με έγχρωμη εκτύπωση Ξύλινο Εξώφυλλο με έγχρωμη εκτύπωση Ξύλινο Εξώφυλλο με έγχρωμη εκτύπωση Ξύλινο Εξώφυλλο με έγχρωμη εκτύπωση

ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ή ΚΟΡΔΟΝΙ

Χειροποίητο ξύλινο εξώφυλλο Όρθιο

Η διάστασή του είναι 10 X 30cm, υπάρχει όμως και η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης.

Η Βιβλιοδεσία του είναι με λάστιχο, ή όπως αλλιώς εξυπηρετεί τον πελάτη και είναι χωρίς ράχη.

Το Χρώμα του είναι ΛΕΥΚΟ - ΜΑΥΡΟ ντεκαπέ και το ξύλο του είναι ΔΡΥΙΝΟ, ενώ το πάχος του ξύλου είναι 4 χιλιοστά.

Το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Χειροποίητο ξύλινο εξώφυλλο Όρθιο Χειροποίητο ξύλινο εξώφυλλο Όρθιο Χειροποίητο ξύλινο εξώφυλλο Όρθιο

Χειροποίητο εξώφυλλο καταλόγου Α5

Η διάστασή του είναι 14 X 21cm (Α5), υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία του είναι με λάστιχο, ή όπως αλλιώς εξυπηρετεί τον πελάτη και είναι χωρίς ράχη. Το Χρώμα του είναι ΜΠΛΕ – ΑΣΠΡΟ ντεκαπέ και ΑΝΤΙΚΕ ενώ το ξύλο του, είναι ΔΡΥΙΝΟ. Το πάχος του ξύλου είναι 4 χιλιοστά.

Το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Χειροποίητο εξώφυλλο καταλόγου Α5

ΜΕ ΒΙΔΕΣ - ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ

Χειροποίητος Κατάλογος

Χειροποίητος Κατάλογος

με βίδες - μεντεσέδες

Η διάστασή του είναι 21 X 29cm (Α4), υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία του είναι με ΧΩΝΕΥΤΕΣ ΒΙΔΕΣ και ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ και το άνοιγμά του είναι 175 μοίρες. Το Χρώμα του είναι ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΦΕ ενώ το ξύλο του, είναι από ΣΗΜΥΔΑ. Το πάχος του ξύλου είναι 6 χιλιοστά και το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Χειροποίητος Κατάλογος Χειροποίητος Κατάλογος

Χειροποίητος κατάλογος

με χωνευτό μεντεσέ (ΠΑΤΕΝΤΑ)

Η διάστασή του είναι 14 X 21cm (Α5), υπάρχει όμως η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία του είναι με ΧΩΝΕΥΤΕΣ ΒΙΔΕΣ και το εσωτερικό άνοιγμα είναι 165 μοίρες. Το Χρώμα του είναι ΘΑΛΑΣΣΙ ενώ το ξύλο του, είναι ΔΡΥΙΝΟ. Το πάχος του ξύλου είναι 4 χιλιοστά και το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση

Χειροποίητος ξύλινος κατάλογος Χειροποίητος ξύλινος κατάλογος Χειροποίητος ξύλινος κατάλογος Χειροποίητος ξύλινος κατάλογος

Χειροποίητο Εξώφυλλο με χρυσούς μεντεσέδες

Η διάστασή του είναι 21 X 29cm (Α4), υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία του είναι με ΧΩΝΕΥΤΕΣ ΒΙΔΕΣ και ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ και το εσωτερικό άνοιγμά του είναι 165 μοίρες. Το Χρώμα του είναι ΒΑΘΥ ΚΑΦΕ ενώ το ξύλο του, είναι από ΣΗΜΥΔΑ. Το πάχος του ξύλου είναι 6 χιλιοστά και  έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Χειροποίητο Εξώφυλλο με χρυσούς μεντεσέδες Χειροποίητο Εξώφυλλο με χρυσούς μεντεσέδες

Χειροποίητο Εξώφυλλο καταλόγου Α4

Η διάστασή του είναι 21 X 29cm (Α4), υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία του είναι με ΔΕΡΜΑ και  ΧΩΝΕΥΤΕΣ ΒΙΔΕΣ ενώ το εσωτερικό άνοιγμά του είναι 180 μοίρες. Το Χρώμα του είναι ΚΑΦΕ ΣΚΟΥΡΟ με ΧΡΥΣΟ ΝΤΕΚΑΠΕ ενώ το ξύλο του, είναι ΔΡΥΙΝΟ. Πάχος ξύλου 4 χιλιοστά και έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Χειροποίητο Εξώφυλλο καταλόγου Α4 Χειροποίητο Εξώφυλλο καταλόγου Α4 Χειροποίητο Εξώφυλλο καταλόγου Α4 Χειροποίητο Εξώφυλλο καταλόγου Α4

Εξώφυλλο WINELIST

Η διάστασή του είναι 30 X 10cm, με δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία του είναι με λάστιχο - κορδόνι, ή όπως εξυπηρετεί τον πελάτη, είναι χωρίς ράχη, με δυνατότητα να προστεθεί ράχη αν χρειαστεί. Το Χρώμα του είναι ΜΑΥΡΟ με ΑΣΗΜΙ ΝΤΕΚΑΠΕ ενώ το ξύλο του, είναι ΔΡΥΙΝΟ. Το πάχος του ξύλου είναι 4 χιλιοστά και έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Εξώφυλλο WINELIST Εξώφυλλο WINELIST

Ξύλινη θήκη λογαριασμού με θήκη για κέρματα

Η διάστασή της είναι 13 X 17cm, υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία της είναι με τεχνόδερμα. Το Χρώμα της είναι ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΦΕ και το ξύλο είναι ΔΡΥΙΝΟ.

Το πάχος του ξύλου είναι 4 χιλιοστά και το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Ξύλινη θήκη λογαριασμού με θήκη για κέρματα Ξύλινη θήκη λογαριασμού με θήκη για κέρματα

ΞΥΛΙΝΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ

Σας δίνουμε 2 χρόνια εγγύηση ότι θα αλλάζετε μόνο τα εσωτερικά χαρτιά. Τα εξώφυλλα των καταλόγων δεν θα χρειαστεί να τα αλλάξετε, γατί θα έχετε επενδύσει σε ξύλινα και έτσι γλιτώνετε χρήματα από τη συνεχή αντικατάσταση των φθαρμένων χάρτινων καταλόγων.

Παράλληλα θα έχετε  προσθέσει μοναδική αισθητική, ποιότητα και κύρος στην επιχείρησή σας που οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν αμέσως και θα ανεβείτε περισσότερο στις προτιμήσεις τους. Τα προϊόντα μας περνούν από ειδική επεξεργασία αδιαβροχοποίησης και έτσι, η φθαρμένη όψη των καταλόγων σας δεν θα σας απασχολήσει ξανά. Η μεγάλη γκάμα χρωμάτων και φυσικά ξύλου σε φυσικές αποχρώσεις (δρυ, οξιά, κερασιά κ.α.) καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

ΝΤΟΣΙΕ με ΚΡΙΚΟΥΣ


Ξύλινο Δρύινο

Εξώφυλλο Α5

Η διάστασή του είναι 14 X 21cm (Α5), υπάρχει όμως η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία του είναι με κρίκους – ντοσιέ και ράχη ξύλινη. Το Χρώμα του είναι ΝΤΕΚΑΠΕ – ΑΝΤΙΚΕ και το ξύλο Δρύινο, ενώ το πάχος του ξύλου είναι 4 χιλιοστά. Το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Ξύλινο Εξώφυλλο καταλόγου Α4

Η διάστασή του είναι 21 X 29cm (Α4), υπάρχει όμως η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης. Η Βιβλιοδεσία του είναι με κρίκους – ντοσιέ και ράχη ξύλινη. Το Χρώμα του είναι ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΦΕ και ξύλο από Οξιά, ενώ το πάχος του ξύλου είναι 6 χιλιοστά. Το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Ξύλινο Δρύινο Ξύλινο Εξώφυλλο καταλόγου Α4 Ξύλινα Εφώφυλλα Καταλόγων

Κόκκινο εξώφυλλο καταλόγου Α4

Η διάστασή του είναι 21 X 29cm (Α4), υπάρχει όμως η δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση που επιθυμεί ο πελάτης.

Η Βιβλιοδεσία του είναι με κρίκους – ντοσιέ και ράχη ξύλινη. Το Χρώμα του είναι ΚΟΚΚΙΝΟ και ξύλο ΔΡΥΙΝΟ, ενώ το πάχος του ξύλου είναι 4 χιλιοστά. Το προϊόν έχει 2 χρόνια γραπτή Εγγύηση.

Κόκκινο εξώφυλλο καταλόγου Α4 Κόκκινο εξώφυλλο καταλόγου Α4 Κόκκινο εξώφυλλο καταλόγου Α4 Χειροποίητο εξώφυλλο καταλόγου Α5 Χειροποίητο Εξώφυλλο με χρυσούς μεντεσέδες Χειροποίητο Εξώφυλλο με χρυσούς μεντεσέδες Ξύλινη θήκη λογαριασμού με θήκη για κέρματα Ξύλινη θήκη λογαριασμού με θήκη για κέρματα