Είστε ο επισκέπτης,

© Contact - Created by Revisios Char. - Larisa - Tel.: 2410 536473

Φιλοξενία

Ιστοσελίδας

Πολιτική απορρήτου

Home Παροχές Προϊόντα Εξοπλισμός Εστίασης Διαφημ. Δώρο Τυπώστε ΠΑΝΤΟΥ! Επικοινωνία e-Shop
website view counter
Οδικός Χάρτης Πόλης

Αλφαβητικός οδικός οδηγός
Λάρισας

Επιχειρηματικό - Διαφημιστικό δώρο

Το διαφημιστικό δώρο είναι η σίγουρη και η αποδοτικότερη επένδυση των χρημάτων σας.

Χρησιμοποιούνται στους χώρους εργασίας, στις καθημερινές μας ασχολίες καθώς και στην ιδιωτική μας ζωή. Είναι η πλέον σίγουρη μορφή προβολής και επικοινωνίας.

Επιλέξτε καλόγουστα εταιρικά δώρα για άνδρες και γυναίκες, διαφημιστικά δώρα επιχειρήσεων, δώρα εκθέσεων, συνεδρίων, δημοσίων σχέσεων, μεγάλη γκάμα σε στυλό και μολύβια, οικολογικά, αναμνηστικά κ.λπ. Όλα με έγχρωμη εκτύπωση.

Μια σειρά από επαγγελματικά δώρα όπως σχολικές τσάντες, χαρτοφύλακες, ωρολόγια, επαγγελματική ένδυση, T-shirt, μπουφάν, καπέλα κ.λπ.

Με το ΝΕΟ μας ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ που τυπώνει σε όλα τα αντικείμενα από στυλό, αναπτήρες, USB, μπουκάλια μεταλλικά, αλουμινίου, γυάλινα και σε πάρα πολλά ακόμα υλικά, με εκτύπωση από μονοχρωμία έως τετραχρωμία, αλλά και μια πολύ μεγάλη γκάμα από ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, καλύπτουμε πλέον όλες τις ανάγκες εκτύπωσης πάνω στο διαφημιστικό δώρο.

Επιχειρηματικό - Διαφημιστικό δώρο

T-shirt

Polo

Τσάντες - Ντοσιέ

T-shirt Polo Τσάντες - Ντοσιέ

T-shirts γυναικεία και ανδρικά με κοντά ή μακριά μανίκια, εφαρμοστή γραμμή, λεπτή λαιμόκοψη σε jersey, πλαϊνές ραφές και φακαρόλα στο λαιμό, 100% βαμβακερά και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Χρόνος Παράδοσης: 2-3 ημέρες (Αν το προϊόν υπάρχει σε απόθεμα, η παράδοση είναι αυθημερόν).

Polo γυναικεία και ανδρικά με εφαρμοστή γραμμή, πατιλέτα τεσσάρων κουμπιών στο ίδιο χρώμα, ίσιο τελείωμα με πλαϊνά σχισίματα, γιακά και τελείωμα στα μανίκια από ριπ και φακαρόλα στο λαιμό. 100% βαμβακερά και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Χρόνος Παράδοσης: 2-3 ημέρες (Αν το προϊόν υπάρχει σε απόθεμα, η παράδοση είναι αυθημερόν).


Τσάντα αγοράς 100% Βαμβακερή, με κοντά ή μακριά χερούλια. Η καταλληλότερη τσάντα μεταφοράς και αποθήκευσης ψωμιού! Διάσταση: 38x42 cm. Απλή, χωρίς τσέπες και κλείσιμο και μεγάλη επιφάνεια εκτύπωσης.

Χρόνος Παράδοσης: 2-3 ημέρες (Αν το προϊόν υπάρχει σε απόθεμα, η παράδοση είναι αυθημερόν).