Είστε ο επισκέπτης,

© Contact - Created by Revisios Char. - Larisa - Tel.: 2410 536473

Φιλοξενία

Ιστοσελίδας

Πολιτική απορρήτου

Home Παροχές Προϊόντα Εξοπλισμός Εστίασης Διαφημ. Δώρο Τυπώστε ΠΑΝΤΟΥ! Επικοινωνία e-Shop
website view counter
Οδικός Χάρτης Πόλης

Αλφαβητικός οδικός οδηγός
Λάρισας

Αυτοκόλλητα σε ότι σχήμα θέλετε (Print & Cut)

 Με το πρωτοποριακό σύστημα "print & cut" έχουμε τη δυνατότητα να ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ και να ΚΟΨΟΥΜΕ αυτοκόλλητα (χάρτινα ή διάφανα) σε οποιοδήποτε σχήμα επιθυμεί ο πελάτης.

Κατάλληλο για Ζαχαροπλαστεία, Φούρνους και γενικά καταστήματα εστίασης, για καταστήματα με μπιζού και είδη δώρων, είδη ΒΕΒΕ, καταστήματα ένδυσης, για χρυσοχοεία, για καταστήματα με άνθη - φυτά, ετικέτες κρασιών και πάρα πολλές άλλες κατηγορίες επαγγελμάτων.

 Με το σύστημα "print & cut" μειώνουμε δραστικά τους χρόνους παράδοσης της εργασίας με παράδοση, μέχρι και αυθημερόν, αφού καταργούμε το καλούπι που είναι μια χρονοβόρα και κοστοβόρα  διαδικασία μειώνοντας έτσι τους χρόνους παράδοσης, από λίγες ημέρες σε λίγες …ώρες.

Εκτύπωση και κόψιμο σε Αυτοκόλλητο χαρτί ή σε διαφανές (φιλμ)

Αυτοκόλλητα – Ετικέτες - StickersΑυτοκόλλητα – Ετικέτες – StickersΑυτοκόλλητα – Ετικέτες – StickersΑυτοκόλλητα – ΕτικέτεςΑυτοκόλλητα – ΕτικέτεςΑυτοκόλλητα – Ετικέτες

Αυτοκόλλητα σμάλτου 3D doming

Το αυτοκόλλητο σμάλτου, είναι μια εξαιρετική μέθοδος σήμανσης, διαφήμισης και προώθησης ενός προϊόντος, λόγω της εύκολης αναγνώρισης του αυτοκόλλητου, από απόσταση.

Τα αυτοκόλλητα σμάλτου κατασκευάζονται από υλικά υψηλών προδιαγραφών. Η ρητίνη, που είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα των ετικετών, είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες της χώρας μας, αλλά και για εφαρμογές που η ετικέτα εκτίθεται απευθείας σε υπεριώδη ακτινοβολία, να αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ήλιο, νερό, σκόνη κ.λπ., παρέχοντας από 5ετή ως 10ετή εγγύηση.

Τα αυτοκόλλητα σμάλτου, μπορούν να τυπωθούν σε αυτοκόλλητο βινυλίου, σε διάφανο αυτοκόλλητο, σε Ασημί «καθρέφτης», σε Χρυσό «καθρέφτης», σε Χρυσό inox, σε Ασημί inox, σε Ασημί ιριδίζον, Χρυσό ματ βινύλιο, Ασημί ματ βινύλιο, Ασημί ματ μεταλλικό, Ασημοτυπία, (λευκό ή διάφανο αυτοκόλλητο). Μπορεί να γίνει και περιμετρική κοπή, χωρίς επιπλέον χρέωση ούτε για την κοπή, αλλά ούτε και για το καλούπι.

Αυτοκόλλητα Σμάλτου - Doming Αυτοκόλλητα Σμάλτου - Doming Αυτοκόλλητα – Ετικέτες mush_1.jpg mush_2.jpg mush_3.jpg mush_4.jpg mush_5.jpg mush_6.jpg mush_7.jpg mush_8.jpg mush_9.jpg mush_10.jpg