Είστε ο επισκέπτης,

© Contact - Created by Revisios Char. - Larisa - Tel.: 2410 536473

Φιλοξενία

Ιστοσελίδας

Πολιτική απορρήτου

Home Παροχές Προϊόντα Εξοπλισμός Εστίασης Διαφημ. Δώρο Τυπώστε ΠΑΝΤΟΥ! Επικοινωνία e-Shop
website view counter
Οδικός Χάρτης Πόλης

Αλφαβητικός οδικός οδηγός
Λάρισας

Κούπες Πορσελάνης Λευκές ή με χρωματιστό χερούλι

Πιείτε τον καφέ σας, από μία πρωτότυπη κούπα με σχέδια ή φωτογραφίες της επιλογής σας. Τυπώστε οποιαδήποτε φωτογραφία, σχέδιο ή κείμενο στην κούπα σας, εύκολα, γρήγορα και αυθημερόν. Η εκτύπωση κούπας είναι μια έξυπνη ιδέα για οικονομικά δώρα, ή για χρήση της κούπας μόνο από εσάς στο γραφείο σας, ή για να μην αποχωρίζεστε ούτε για λίγο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η εκτύπωση, γίνεται σε πολύ υψηλή ποιότητα και αυτό σημαίνει ότι όταν η photo είναι υψηλής ανάλυσης, τότε το αποτέλεσμα είναι τέλειο. Οι κούπες είναι από πορσελάνη και γίνεται έγχρωμη εκτύπωση σε μια επιφάνεια 9cm x 20cm. και ο χρόνος παράδοσης είναι αυθημερόν, εάν υπάρχει έτοιμη μακέτα.

Εκτύπωση σε Κούπες Πορσελάνης

Κούπες για βαπτίσεις με επιπλέον εκτύπωση μεταλλικών χρώματων

Κούπες Πορσελάνης Λευκές με εκτύπωση σε όλη την επιφάνεια της κούπας, ιδανικές για βαπτίσεις και με επιπλέον εκτύπωση χρυσοτυπίας, ή με άλλα 6 διαφορετικά μεταλλικά χρώματα.

Τυπώστε οποιαδήποτε φωτογραφία, σχέδιο ή κείμενο στην κούπα για τη βάπτιση του παιδιού σας, εύκολα, γρήγορα και με τέλεια ποιότητα.

Η εκτύπωση γίνεται σε πολύ υψηλή ποιότητα και αυτό σημαίνει ότι, όταν η photo είναι υψηλής ανάλυσης, τότε το αποτέλεσμα είναι τέλειο.

Επίσης μπορούμε να τυπώσουμε και τα προσκλητήρια, σχεδιάζοντας μαζί σας το προσκλητήριο σε ότι σχήμα μπορείτε να φανταστείτε και να το τυπώσουμε με ένα από τα παρακάτω μεταλλικά χρώματα.

Οι κούπες είναι από πορσελάνη και γίνεται έγχρωμη περιμετρική εκτύπωση, σε μια επιφάνεια 9cm x 22,5cm και με επιπλέον εκτύπωση μεταλλικών χρωμάτων, Χρυσό, Ασημί, Κόκκινο, Μπλε, Πράσινο Μήλο, Μπρονζέ, Τυρκουάζ.

Χρόνος παράδοσης: 2-3 εργάσιμες ημέρες (Αν το προϊόν υπάρχει σε απόθεμα, η παράδοση είναι αυθημερόν)

Κούπες για βαπτίσεις Κούπες με έγχρωμη εκτύπωση σε διάφορα μεγέθη και σχήματα Κούπες με εκτύπωση με μεταλλικά χρώματα Κούπες με έγχρωμη εκτύπωση