Είστε ο επισκέπτης,

© Contact - Created by Revisios Char. - Larisa - Tel.: 2410 536473

Φιλοξενία

Ιστοσελίδας

Πολιτική απορρήτου

Home Παροχές Προϊόντα Εξοπλισμός Εστίασης Διαφημ. Δώρο Τυπώστε ΠΑΝΤΟΥ! Επικοινωνία e-Shop
website view counter
Οδικός Χάρτης Πόλης

Αλφαβητικός οδικός οδηγός
Λάρισας

Επιστροφή

Αναλαμβάνουμε το δημιουργικό για: Αφήσες, prospectus, κάρτες, φακέλους, επιστολόχαρτα κ.λπ.

Επίσης τη σελιδοποίηση βιβλίων, εφημερίδων, περιοδικών, επαγγελματικών οδηγών και διαφόρων καταλόγων, χρησιμοποιώντας μερικά από τα πιο εξελιγμένα προγράμματα σελιδοποίησης και επεξεργασίας εντύπων, όπως (QuarkXPress, In Design, Photoshop, Corel Draw κ.λπ.).

  Ο σωστός σχεδιασμός μιας μακέτας, φέρνει και το σωστό αποτέλεσμα στην εκτύπωση. Έτσι, ο σχεδιασμός μιας μακέτες απαιτεί γνώσεις, όχι μόνο ως προς στο σχεδιασμό της, αλλά και σε όλη τη ροή παραγωγής, από την δημιουργία της, την εκτύπωση (offset ή ψηφιακή), το δίπλωμα, το ράψιμο, μέχρι και το τελικό ξάκρισμα της εργασίας.

Μετατρέπουμε το κείμενό σας από οποιαδήποτε μορφή και αν βρίσκεται (Pc ή Mac) στη μορφή που το χρειαζόμαστε.

  Επίσης αν έχετε γράψει το βιβλίο σας, με ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ενώ εσείς το θέλετε ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟ, αυτό θα το κάνουμε εμείς, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ!!!

   Αν επιθυμείτε την ηλεκτρονική έκδοση περιοδικού ή βιβλίου, παραδίδουμε την έκδοση σε PDF format ή αν επιθυμείτε με ρεαλιστικό γύρισμα σελίδων (Flipbook).

Δημιουργία Κασέ (Layout)  

   Μπορούμε να σχεδιάσουμε το κατάλληλο κασἐ, πάνω στο οποίο θα βασίζεται η σελιδοποίηση μιας εφημερίδας, ενός περιοδικού ή ενός βιβλίου, που θέλετε να εκδώσετε. Να μπορείτε δηλαδή, να τοποθετείτε εύκολα τα κείμενά σας στο χώρο που έχει οριστεί, εξασφαλίζοντας έτσι για την έκδοσή σας, μια σταθερή σελιδοποίηση και  κατ΄ επέκταση και την εμφάνιση, με συγκεκριμένους χώρους μέγιστων αριθμών λέξεων και φωτογραφιών που απαιτούνται από τον σχεδιασμό.

Αν επιθυμείτε μπορούμε να αναλάβουμε και την εκτύπωση της εφημερίδας του περιοδικού ή του βιβλίου σας.

Σχεδιασμός ετικέτας Κρασιού

Οι ετικέτες του λευκού κρασιού Chardonnay, του ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, κοσμούν τα τελευταία χρόνια διάφορα λουλούδια που φύονται σε μεγάλα υψόμετρα της περιοχής του Ολύμπου, εκεί όπου είναι και οι αμπελώνες βιολογικής καλλιέργειας του Κτήματος Κατσαρού.

Η ακουαρέλα, δημιουργεί μια διάφανη υφή σε αντίθεση με τα λάδια και τα ακρυλικά που είναι πιο συμπαγή.
Τα λαδοπαστέλ, δημιουργούν μια πιο τραχειά ματιέρα, σε αντίθεση με τα ξηρά που δίνουν ένα πιο βελούδινο αποτέλεσμα.
Τα πινέλα, αφήνουν ένα διαφορετικό ίχνος από αυτό της σπάτουλας, ή εκείνο που αφήνει το σφουγγάρι.

Όταν αναμειγνύουμε 2 ή περισσότερα υλικά μεταξύ τους, μπορούμε να δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Ο καταξιωμένος Ζωγράφος Αποστόλης Μακρής, αποτυπώνει πάνω στην ακουαρέλα του, με τη δική του οπτική γωνία και τη δική του ματιέρα, κάθε χρόνο και ένα διαφορετικό λουλούδι της περιοχής του Ολύμπου, που κοσμεί την ετικέτα και να συμπλεύσει με την ανθοσμία του κρασιού.

Ο αγαπητός φίλος και συνεργάτης Αποστόλης Μακρής έχει στο ενεργητικό του πολλές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ με τη διδασκαλία του στη ζωγραφική, ενθαρρύνει καθημερινά το ταλέντο των μικρών και μεγάλων μαθητών του.


Έπεται συνέχεια με τη σοδιά του 2018…

Κάθε ετικέτα και ένα έργο Τέχνης…

2003.png 2005.png 2009.png 2010.png 2011.png 2012.png 2012_export.png 2013.png 2014.jpg 2015.jpg 2016.png 2017.png makrhs_katsaros.png makrhs_katsaros_1.png makrhs_katsaros_3.png makrhs_katsaros_4.png makrhs_katsaros_6.png kokkino.png